Tartós (végleges) szőrtelenítés

Ha ráunt a szőrtelenítés gyakran fájdalmas és mindíg visszatérő problémájára, akkor a hagyományos epilálás helyett válassza inkább a villanófényes végleges szőrtelenítést. Gépünk erőteljes fényimpulzussal egyedülálló módon a fényhullámhossz, energisűrűség és impulzus idő optimális kombinációja segítségével célozza meg és teszi inaktívvá a szőrtüszőket. A kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző pigment (melanin) tartalmában elnyelődik, és átalakul hőenegiává. Az anagen (növekedési) fázisban levő szőrtüszők a hőenergia hatására semlegesítődnek. Ez az eljárás szelektív fototermolízis néven ismert. A kibocsátott impulzus speciálisan összetett mely biztosítja az úgynevezett termo-relaxációt, így a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak. A szőrtüszők életciklusa szempontjából három időszakot különbözetünk meg: növekedési (anagen), visszafejlődő (catagen), pihenő (telogen) szakaszt. A melanin képződés a növekedési szakasz jellemzője.
Ez az oka, hogy eredményes epilácio- bármely ismert módszert vesszük alapul -kizárólag az élettanilag aktív növekedési szakaszban végezhető.

 

 

Bőrfiatalítás. (photorejuvenacio)

Készülékünk speciális xenon lapaja akar 1200nanometer hullámhosszú fény előállítására is képes. A megfelelő zafír szűrőkristály által átbocsátott infravörös fényspektrum áthatol az irha mely rétegeibe, mely nagy mennyiségű kollagént tartalmaz. Egyrészt ujja alakítja a meglévő kollagenrostokat, másrészt a fibroblast sejteket új kollagén struktúrák előállításárá készteti, ezáltal megújúlt rugalmasságot és tartást ad az arc bőrének. A finom ráncok számának és melységének csökkenése, az arc bőrének feszesebbe tétele és tónusának fokozása ezen a collagen újraképződést elősegítő termo-lifting hatáson alapulnak.

 

 

Öregségi foltok, értágulatok kezelése

A napsugárzás, az öregedési folyamat és az egészségtelen életvitel hatására a bőr állapota romlik, és borkárosodások lepnek fel. Készülékünk a rendelkezésre álló kék zafírból készült szűrők segítségével szelektíven alkalmazza a szeles spektrumú fényimpluzusokat, megcélozva a kromoforokat. A kromofor gyűjtőnév mely jelenti egyrészt a pigment foltokban lévő melanint (barna szinű) másreszt az értágulatokban lévő oxi-hemoglobint (vörös szinű). Amint a megcélzott kromoforok a szűrt fényimpulzust szelektíven elnyelik az elváltozások c struktúrában megszünnek az előidézett fototermalis folyamatban. Ez az elv jól alkalmazható a gyakorlatban szereplő májfoltok, öregségi foltok eltávolításában, segít az egyenletes bőrszín visszaállításában. Másreszt jó eredményeket érhetünk el vele érelváltozások, éranyajegyek értágulatok, haemangiomak, seprűvéna, és rosacea kezelésében, ahol az ismétlődő kezelések során a kisebb erek elzáródnak, majd felszívódnak.

 

 

Psoriasis (pikelysömör) kezelése

Hatásmechanizmus:
A gépünk speciális zöld és sárga fény felvillanásokat használ a pikkelysömörös bőrsejtek rendellenes növekedését tápláló vérerek zsugorítására és kiküszöbölésére.
A kezeléssel járó hő infravörös hullámhosszakkal kombinálva csökkenti a duzzanatot és a gyulladást, és az ezzel járó viszketést.
A betegség okait nem szünteti meg, de a tüneteket és kellemetlenséget mérsékli. Enyhébb esetekben időszakosan tünetmentesség is elérhető.
Az egész világon 100 millió ember szenved psoriasisban (kb. minden ötvenedik). A legtöbb eset a 15-35 éves korosztályban fordul elő.

Mi a pikkelysömör?
A pikkelysömör egy krónikus (hosszan-tartó) bőrbetegség, melyet hámlás és gyulladás jellemez. Hámlás akkor történik, amikor a bőr külső rétegében lévő sejtek a normálisnál gyorsabban reprodukálódnak és felhalmozódnak a bőr felületén.
Minden korcsoportban a férfiak és nők között egyenlő eloszlásban fordul elő. A pikkelysömörös emberek rossz közérzettől, korlátozott izületmozgástól és érzelmi lehangoltságtól szenvednek.

A bőr normál esetben havonta kb. egyszer regenerálódik. A pikkelysömör esetében a bőr 3-4 naponta regenerálódik. A vérerek kitágulnak, hogy nagyobb mennyiségű vért tudjanak szállítani a sejtek táplálásához. Az elhalt sejtek a felszínen felhalmozódnak.
Pikkelysömör kialakulása esetén bőrfoltok megvastagodnak, kipirosodnak, begyulladnak és ezüstös pikkelyek borítják be azokat. Ezeket a foltokat plaque-oknak is szokták nevezni. Viszkető vagy égő érzéssel járhatnak. Az izületeknél a bőr kirepedezhet. A pikkelysömör gyakran fordul elő a könyökökön, térdeken, fejbőrön, a hát alsó részén, az arcon, tenyereken és a talpakon. A betegség érintheti a kéz és a láb ujjain lévő körmöket és a szájon és a nemi szerveken belüli puha szöveteket. A pikkelysömörös emberek kb. 10 százalékának van olyan izületi gyulladása, amely arthritis tüneteit okozza. Ezt az állapotot hívják pikkelysömörös izületi gyulladásnak.

Mi okozza a pikkelysömört?
A közelmúltbeli kutatások azt mutatják, hogy a pikkelysömör az immunrendszer rendellenessége lehet. Az immunrendszer magában foglal egyfajta fehérvérsejtet, amelyet T sejtnek neveznek, amely általában a szervezetet fertőzés és betegség ellen védi. A tudósok most azt gondolják, hogy a pikkelysömör az immunrendszer olyan rendellenességével kapcsolatos, amely túl sok immunsejtet, más szóval T sejtet, hoz létre a bőrben. Ezek a T sejtek okozzák a gyulladást és a pikkelysömörös embereken látható túlzott bőrsejt reprodukciót. Ez vezet a bőr gyulladásához és pikkelyesedéséhez.
Egyes esetekben a pikkelysömör öröklődik. A kutatók pikkelysömörben szenvedő nagy családokat tanulmányoznak egy a betegséghez kapcsolódó gén vagy gének azonosítása céljából. (A gének irányítanak minden testfunkciót és határoznak meg szülőről gyerekre továbbadott örökölt jellegzetességeket.)
A pikkelysömörös emberek tapasztalhatják, hogy vannak idők, amikor a bőrük rosszabbodik, majd pedig javul. A pikkelyesedést okozó tényezők közé tartozik az éghajlat változás, fertőzések, stressz és a száraz bőr. Bizonyos gyógyszerek is, mint például a nem szteroid gyulladásgátló, az indomethacin, valamint a magas vérnyomás és a depresszió kezelésére használatos gyógyszerek is a betegség kitörését vagy rosszabbodását válthatják ki.

 

 

Pattanások, aknek kezelése

Az Országos Egészségügyi Intézet szerint egyedül az Egyesül államokban 17 millió embernek jelent problémát az Acne Vulgaris. A 14-30 évesek több mint 80%a küszködik pattanásokkal nemre, bőrtípusra földrajzi helyre való tekintet nélkül. Több mint 35%-uknál keletkeznek maradandó, a felnőtt korba is elkísérő hegek. Gépünk egyedül álló módon olyan mélyen behatoló zöld-sárga-piros hullámhossz kombinációkat képes biztosítani, melyek elpusztítják a P.acnes baktériumokat, és egyben csökkentik a pattanással együtt járó gyulladást. Az általunk használt berendezés klinikai eredményei kiválóak elérik a 90%-os gyógyulási arányt 8 hét alatt.

Főoldal ::: Módszerünk ::: Árlista::: Végleges szőrtelenítés ::: Bőrfiatalítás

© 2015 Minden jog fentartva. All Rights Reserved.